Børn og sunde kostvaner

Tilbud til børnehaver, skoler og andre institutioner.

Inviter forældre og personale til kostforedrag !

Vi ved det egentligt godt; at maden har afgørende betydning for børn, deres sundhed, humør og velvære, og dermed også for deres evne til indlæring og koncentration. 

Men hvilke madvarer / næringsstoffer er det som påvirker kroppen herunder hjernen allerbedst, og hvad er det som dræner ikke kun hjernen, men også musklerne for god energi ?                                        

Dette og meget andet et der nu mulighed for at få svar på, ved at invitere forældre og personale til et oplysende og inspirerede foredrag med fokus på nyeste viden om, hvad der er sund mad for børn. 

Hør om "hjerne- og hjerte sund" kost, og se eksempler på hvordan dagens måltider kan sammensættes, sådan at børnene får dækket deres energi- og næringsstofbehov.   

Hør om fødevarestyrelsens nyeste anbefalinger for "Det sunde frokostmåltid", og få nye ideer til sunde mellemmåltider med masser af "seje" kulhydrater.

Se udstilling med sukkerindholdet i morgenmadsprodukter, kiks og kager tiltænkt børn, og bliv inspireret til at give børn andre, bedre og sundere madoplevelser.
Vær med til at præge børnene til sunde kostvaner, og forebyg at børnene rammes af overvægt, åreforkalkning, diabetes og blodpropper tidligt i livet.

Vil du vide mere, eller bestille et foredrag

Mette Pilegaard fra "Diætist Klinikken Himmerland" har med stor succes afholdt foredrag i mange børnehaver i Nordjylland.
Ring tlf. 25 33 00 46 og bestil et inspirerende og oplysende kostforedrag.

Individuel kostvejledning til børn og deres forældre

Børn har lige som voksne brug for hyggelige rammer for det gode sunde måltid. Børn har ikke glæde af at følge restriktive diæter.

Har dit barn brug for kostvejledning / hjælp til kostomlægning f.eks. med henblik på at opnå succes med et vægttab så søg professionel hjælp ved klinisk diætist Mette Pilegaard. Jeg har stor erfaring og formidler budskabet med et smil på læben, og uden løftede pegefingre !
Jeg kommer gerne på hjemmebesøg, hvis der er ønske om det!

Jeg kan også tilbyde en samtale kun for forældrene, hvor I får gode råd / anbefalinger for, hvordan I kan hjælpe jeres barn med at løse f.eks. vægtproblemer eller trivselsproblemer.

pic3.jpg


Diætist Klinikken Himmerland   |   Messevej 2   |   9600 Aars   |   Tlf. 25 33 00 46   |   Email: post@diaetisten-aars.dk